Teelt eigen biologische groenten

Nicole Kidman is 'biologische' moeder

Actrice Nicole Kidman besteedt veel aandacht aan de teelt van haar biologische groenten, omdat ze zo graag wil dat haar twee jaar oude dochtertje Sunday Rose alleen biologische voeding eet. Daarom teelt ze haar eigen groenten. De Oscarwinnares woont samen met haar echtgenoot Keith Urban en hun dochtertje in Nashville, Tennessee.

Ze spendeert uren in haar tuin, zodat ze haar gezin eigen geteelde biologische groenten kan voorschotelen. "Ze houdt er van om haar dochter verse biologische producten te geven. Ze vindt het niet erg om hiervoor haar handen vuil te maken, zolang de sla en maïs maar perfect wordt", aldus een vriend van de ster in de National Enquirer. Nicole zelf bevestigt dat ze net de groenten voor de zomer aangeplant hebben. "Ik hoop dat de mais mooi zal zijn."

In de tuin zijn niet alleen groenten te vinden, het echtpaar heeft ook net een aantal alpaca's gekocht. "Die heb ik altijd willen hebben, vanwege hun lange nek en wimpers", aldus Kidman.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.