SMAAKenmeer catering & eetwinkel is een nieuw culinair bedrijf in Maassluis. Op 1 april 2010 zijn zij van start gegaan met het verzorgen van catering bij diverse bedrijven en particulieren in de regio Maassluis, Rotterdam en Delft.
Dit nieuwe culinaire bedrijf is opgericht door Jeroen Klop. Jeroen heeft ruim 10 jaar ervaring als cateraar bij o.a. de Beurs van Berlage in Amsterdam en de Pieterskerk in Leiden. Hij is gek op mooi eten en drinken en gaat nu zijn droom waarmaken.
Naast het verzorgen van catering verkoopt SMAAKenmeer ook heerlijke specialiteiten in hun eetwinkel aan de Noordvliet 149a te Maassluis. Op vrijdag 20 augustus wordt de winkel feestelijk geopend door burgemeester Koos Karssen.
Vanaf zaterdag 21 augustus is Smaakenmeer zes dagen per week geopend voor dagverse meeneemmaaltijden, biologische wijnen, fantastische aceto balsamico azijnen, Santas koffie, diverse huisgemaakte delicatessen, zoals pesto’s en tappenades. Op zaterdag kunt u er terecht voor heerlijk vers gebakken biologisch brood. De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag t/m vrijdag van 15:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
De winkelruimte van SMAAKenmeer sluit aan op de open keuken waar alle gerechten voor de catering worden voorbereid. Op deze manier kunt u de bereiding van de producten en ingrediënten zien, ruiken en bijna voelen.
SMAAKenmeer werkt vanuit een duurzame visie met zoveel mogelijk streek –en biologische ingrediënten. Vers van het land, het liefst uit de regio en natuurlijk seizoensgebonden. Gewoon omdat dat veel lekkerder is maar ook zeker beter voor u en uw omgeving.
SMAAKenmeer is te vinden in pakhuis de Rietgors aan de Noordvliet 149a tegenover de oude school op de Prinsekade. Bij Van Hemert Wo/Man de P.C. Hooftlaan oversteken en de Noordvliet blijven volgen.
Telefonisch is SMAAKenmeer de hele dag bereikbaar op 010 59 121 67 of via www.smaakenmeer.nl
Bron: Maassluise Courant
Zoveel mogelijk bio-ingrediënten
SMAAKenmeer catering & eetwinkel opent in Maassluis
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards