Biologische drankjes breder verkrijgbaar

New Leaf Brands gaat distributie met Whole Foods Market uitbreiden

Het Amerikaanse bedrijf New Leaf Brands, een leverancier van volledig natuurlijke gezonde drankjes, heeft aangekondigd de distributie met Whole Foods Market uit te breiden, de producten zullen in 42 extra winkels worden aangeboden.

Whole Foods Market is 's werelds grootste detailhandelaar in natuurlijke en biologische voeding met meer dan 270 winkels in heel Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf gaat thee dat gezoet is met 100 procent biologische rietsuiker in meer dan veertig winkels in Arizona, Nevada en Hawai aanbieden. De drankjes van New Leaf Brands zijn reeds beschikbaar in filialen in het Noordoosten, de Rocky Mountains en aan de Midden-Atlantische oceaan.Directeur van New Leaf Brands, Eric Skae is erg verheugd met de uitbreiding van de samenwerking. "Dit betekent een mijlpaal voor ons bedrijf en onze samenwerking met Whole Foods is tot nu toe erg succesvol geweest. We blijven kritisch naar de invulling van de schappen kijken, en er worden dagelijks nieuwe verkooppunten aan de lijst toegevoegd.

Het assortiment van New Leaf Brands bestaat uit twaalf smaken thee die gezoet zijn met biologische rietsuiker, vier limonades en 2 'light-icetea's' die gezoet zijn met Splenda.

22-07-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.