Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: AgriCoat verbetert houdbaarheid bewerkte biologische producten

NatureSeal werkt samen met een aantal bedrijven in de biologische verwerkende industrie om de houdbaarheid van bewerkte biologische producten te verbeteren. AgriCoat's nieuwste product is NatureSeal FS, gebaseerd op een combinatie van fruitzuren. NatureSeal FS is door de Britse Soil Association geaccepteerd als een toelaatbaar middel in de biologische verwerkende industrie. Het is aan alternatief voor de conventionele op chloor gebaseerde middelen.
 
De producten zijn vloeibaar en kunnen gebruikt worden in de machines waar de producten gewassen worden. Verwerkers in Verenigd Koninkrijk en Europa maken al gebruik van het wasmiddel voor fruit en groenten zoals wortelen.

NatureSeal FS een aanvulling op andere formules gebruikt in de biologische productie zoals NatureSeal ONC-3 (o.a. gebruikt ter voorkoming van verzilvering, en vervorming en barsten in wortelen); NatureSeal AS5 (gebruikt ter voorkoming van bruin worden te voorkomen en textuur te behouden in diverse bereide groenten en fruit) en NatureSeal PS10 (gebruikt om de kleur in wortelgewassen te handhaven, zoals aardappel, zoete aardappel en pastinaak).

De gesneden producten die behandeld zijn met NatureSeal blijven knapperig en stevig. De onbehandelde samples zijn zacht, week en breekbaar. Een van de meest recente aanvragen voor NatureSeal PS10 is om de kwaliteit van stukken knolselderij en pastinaak te behouden.


Links pastinaak behandeld met NatureSeal PS10

Voor meer informatie:
Simon Matthews
AgriCoat NatureSeal Ltd
Tel: +44 (0)1488648988
[email protected]
www.natureseal.comook actief in biologische sector
Publicatiedatum: