Festival keert terug naar het havengebied in Bristol

Tiende Britse 'Organic Food Festival' op 11 en 12 september

In september keert het Britse biologische voedselfestival ('Organic Food Festival') terug naar de haven van Bristol. Het evenement vindt op 11 en 12 september voor de tiende keer plaats. Het festival is het grootste feest van Europa rondom biologische producten en trekt meestal zo'n 20.000 bezoekers.

Men kan het hele weekend biologische gerechten proeven, er zullen honderden kraampjes met eten, drinken, kleding en schoonheidsproducten te zien zijn. Ook zullen een aantal beroemde koks hun kookkunsten tonen. Er is ook voldoende vermaak voor kinderen.

Het festival maakt deel uit van de 'Organic Fortnight' van de Soil Association, dat loopt van 3 tot en met 17 september. Gedurende die twee weken worden mensen in heel het land aangemoedigd om biologisch een kans te geven, door bijvoorbeeld meer te leren over de voordelen van biologische producten voor onder meer de bodem en dieren.

Kijk voor meer informatie op de website van het festival:

12-07-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.