Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stichting Demeter en Krant van de Aarde gaan samenwerken

Op 16 juni jongstleden heeft de Krant van de Aarde een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Demeter afgesloten. Beide partijen zien toekomst in een verdere positionering van het Demeter-keurmerk in de Krant van de Aarde. De samenwerking start met ingang van het eerstvolgende nummer van de Krant van de Aarde dat begin augustus verschijnt.

Nu steeds meer mensen bio omarmen (groei 2009:+ 10,8 procent), wordt het tijd de meerwaarden van biologisch-dynamisch en het Demeter-keurmerk onder de aandacht te brengen. Jorien Quirijnen, coƶdinator Demeterpromotie van Stichting Demeter: "Ons doel is om de waarde van het Demeter-keurmerk werkelijk inhoud te geven in de vorm van hoogwaardige redactionele input. De Krant van de Aarde is een prima platform daarvoor. De inhoud bestaat voor 30 procent of meer uit artikelen over gezonde voeding. Ook de overige inhoud heeft veel relevante raakvlakken. Het wordt in hoge oplage verspreid in de biologische speciaalzaak. Precies daar waar onze doelgroep zich bevindt."
Publicatiedatum: