Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogvliet bio-middag van Eosta groot succes

Afgelopen week organiseerde Eosta op landgoed De Olmenhorst een speciale middag voor alle groenten- en fruitchefs van de 60 Hoogvliet-winkels. Dankzij de leuke groep, het fantastische weer, schitterende locatie, de aanwezigheid van een aantal Nature & More telers en een leuk programma was het in alle opzichte een groot succes.

Na een biologische lunch in de buitenlucht werd de groep door landgoed eigenaar en bio-teler Florian de Clercq door zijn boomgaarden rondgeleid. Vervolgens presenteerde Arend Zeelenberg van Taskforce Biologisch de laatste cijfers en ontwikkelingen in de Nederlandse markt. Ook Nature & More-kasteler Ron van Dijk hield een presentatie over de verschillen tussen de gangbare en biologische teelt. Na afloop van de presentatie kregen de mannen en dame van Hoogvliet de kans om verschillende biologische groenten en fruit te proeven.Volgens Arend Zeelenberg was het een geslaagde dag "Het unieke van de dag was niet alleen de locatie en het mooie weer. Maar vooral het unieke gezelschap dat elkaar op deze dag ontmoette. AGF-chefs van Hoogvliet, management van Hoogvliet, Eosta als groothandel én haar biologische telers. Zo krijg je écht de gelegenheid het bijzondere van biologische producten uit te leggen. Voor alle aanwezigen was het een zeer leerzame dag."

Ook Ray van Vilsteren, Hoogvliet Account Manager bij Eosta was erg enthousiast. "Het was een bijzondere ervaring om de hele keten bij elkaar te hebben. Zo'n middag vergroot het onderlinge begrip en verhoogt de motivatie voor een nog betere samenwerking."

Voor meer informatie zie: www.eosta.com en www.natureandmore.com

Contact:
Eosta B.V.
Michaël Wilde
Transportweg 7
NL 2742 RH Waddinxveen
Tel.: +31 (0)180-635500

28-06-10