Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer exposanten en bezoekers

BioFach China 2010 groot succes

Shanghai is dit jaar niet alleen gastheer van de World Expo 2010, in de Chinese stad kwamen tussen 27 en 29 mei ook biologische experts bijeen tijdens de vierde editie van BioFach China. De organisator, NürnbergMesse China, heeft de afgelopen jaren op succesvolle wijze de internationale beurs uitgebouwd. De aanzienlijke groei van zowel het aantal bezoekers als het aantal exposanten was bemoedigend. Er exposeerden 313 exposanten, in 2009 waren dit er nog 238. Een stijging van 32 procent dus. Het aantal bezoekers steeg van 10.375 naar 11.526. Ook de beursoppervlakte nam toe ten opzichte van het voorgaande jaar, naar 3.767 m².

Petra Wolf, bestuurslid van NürnbergMesse, was blij met de levendige activiteit in de sector: "50 verschillende nationaliteiten en regio's van herkomst waren vertegenwoordigd op BioFach China in 2010. ook werden 261 vertegenwoordigers uit de politiek, instellingen en verenigingen geïnspireerd door de nieuwste trends in de internationale markt voor biologische producten. Het grote belang van biologische producten op de Chinese markt en op internationaal niveau was duidelijk merkbaar." Petra Wolf is verantwoordelijk voor alle internationale 'dochters' van BioFach Nürnberg.

"We zijn erg blij met de grote respons op het evenement," bevestigt Axel Bartkus, Managing Director van NürnbergMesse China. "Dit is goed voor de export, maar ook maakt ons optimistisch over de toekomstige ontwikkeling van de Chinese binnenlandse markt, deze ontwikkelt zich steeds sneller.

Tijdens de seminar kwamen onder meer onderwerpen als de internationale biologische markt, de marketing en verkoop van biologische producten en biologische landbouw aan bod. Ook waren er allerlei interactieve elementen in het programma verwerkt.

De volgende BioFach China in Shanghai vindt plaats tussen 26 en 28 mei 2011.