Klantendag Schulp Vruchtensappen
![Els en Guus Pijpers van Solidare natuurvoeding uit Tilburg en Bas Sengers van natuurwinkel Ermelo en Amersfoort.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7161/DSC_0027.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Jan Peter Oosterloo van Ekoplaza Bilthoven, Peter Schraverus van Ekoplaza Nijkerk en Rob Zentveld van Goodyfood uit Hilversem.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7161/DSC_0029.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Willem van der Linden vertelt over het biologisch boeren en de meerwaarde van fruitpulp als veevoeder.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7161/DSC_0039.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Aan het einde van de dag kreeg iedereen nog overheerlijk ijs. Waaronder de smaak appel-rabarber die Schulp ook als sap heeft.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7161/DSC_0056.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Inschrijven Ik ben al ingeschrevenMeld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Abonneren Ik ben al ingeschreven