Deli Harmony Nieuwbouw
![Een bovenaanzicht van het pand van Deli Harmony aan De Hootkamp 6 in Hedel. Achteraan is het nieuwe gedeelte goed zichtbaar. De verbouwing bij Deli Harmony ging eind april 2015 van start. Dit heeft geresulteerd in een flinke toename van de productieruimte (van 1200 naar 2450 vierkante meter).](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/20160525_125328.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![Ook in het oude gedeelte van het pand zijn meteen de nodige vernieuwingen doorgevoerd. Zo zitten er nieuwe wanden en deuren in.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0238.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
!["Henk van Oers: "In dit apparaat kunnen we het vlees karnen, ofwel masseren, door het te laten omwentelen."](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0248.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
!["In het nieuwe gedeelte staan diverse nieuwe kook- en braadkasten. "Dit biedt ons heel veel nieuwe mogelijkheden. Doordat we nu de beschikking hebben over moderne rook- en rijpingskamers alsook nieuwe kook- en braadkasten kunnen we weer aan de slag met productinnovaties. In deze kast passen drie karren, die er via de achterkant weer uitgereden kan worden."](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0249.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
!["We hebben nu ook de beschikking over een ruime pekelcel. Deze varkensbuik zijn we aan het droogzouten om er vervolgens spekjes van te maken. Ernaast ligt onze rauwe ham. Wij vinden het belangrijk om het vlees de tijd te geven, dit geeft aroma en smaak aan het product."](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0250.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
!["In de kook- en braadkasten werkt Deli Harmony met 'wrijvingsrook'. "Ook dit toont aan dat we geïnvesteerd hebben in smaak. Het houtblok wordt in dit apparaat op het wiel gedrukt, daardoor ontstaat het rookproces. Het ideale is dat we zelf de rookdichtheid kunnen bepalen."](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0251.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
![De rijpingskamer is voorzien van een speciaal systeem met luchtkanalen om de luchtvochtigheid en temperatuur te regelen.](https://www.biojournaal.nl/remote/https/agfstorage.blob.core.windows.net/bj-nl/photos/7137/DSC_0260.jpg?preset=AlbumCoverThumb)
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Inschrijven Ik ben al ingeschrevenMeld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Abonneren Ik ben al ingeschreven