Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Bio op Gastvrij Rotterdam 2025
De mensen stonden in een mega rij om binnen te komen op Gastvrij
De oesterman van Adri& Zoon kom je overal tegen
Nieuwe smaak: Krachtsap zwarte bes puur
Schulp Vruchtensappen met oa. Roland Borsch en John Dorst
Brute bonen vergaart haar koffiebonen uit het Bos met Sanne Bolle en Job Bröcker
Deldiche met Robbert Verloove en Maarten Dewispelaere met een mooie tapas lijn voor de horeca, deze is niet bio, maar in de biogroothandels en Nederland en België
Paulies Melissant van BioBakkerij de Trog
Rose & Vanilla Erik de Wit en Suzanne Kok met heerlijk patisserie
Searoop heeft heerlijke smaken met Wouter Nolen en Margot verhaagen
Bij Gro Mushrooms was het zoo druk, mooi om te zien al zie zwammen
Rotterzwam met Mark Slegers, zij maken sinds kort zelf ook substraat voor teelt van paddenstoelen uit reststromen
Riverside met Donny Wolff maken bars voor tussendoor
Walraven Sax met de biologische wijnen in statiegeld flessen voor het Pakt Pooling System
Zengo met Ferdy van Keeren, Sanne van Liessum zijn thuis in sappen
De nieuwe etiketten van Van de Boom sappen
Quirijn Kielstra van Riedel / Van de Boom
Bood Vanmenno met Jasper de Jong
Batu kombucha met Quincy Eijk hij showt de nieuwe smaak Forest fruits
Paul Brugmans van de YouSea schoonmaak (hulp)middelen
Empire teas met Arnout Verbeek
Lemonaid & Chari Tea met Jean-Paul Lilipaly en Sander van Daalen
Yespers & Van Eigen Deeg delen een stand en werken veel samen in productie en reststromen op de foto Marijntje Van Benthum en Joost Castenmiller
Roos van Driel van Booij Kaasmakers, zijn hebben ook biologische kazen in het assortiment
's Lands Beste zit ook het Statiegeld systeem met de nieuwe flessen
Flevosap met Jasper Vogel en Cees-Jan de Bruijn
Bij Cresco troffen we Marisca en Mitchel Prins, de 4e generatie in micro greens en een nieuwe stand
Speciaal voor de Horeca een cress mix direct voor op het bord
Acai Benelux staat altijd op de beurs samen met Woertman: Lynn Lossie en Michel van Gaalen
Bakkerij Carl Siegert met Michel Schröder. Nieuw bij hun is een gevlochten brioche broodje
Rungis met Rudolf Sluimer, Niels van den Berg en Paul van der Linde. Wat hebben zij een gaaf specialty agf assortiment, je kan het zo gek niet bedenken en zij kunnen het leveren
AGF Groothandel Van Gelder Nederland met Ron Heijstek, Hans van der Wegen en Joost van Altena
Koppert Cress met Babet de Wit, Lars Buikes en Egon Verstreaten in hun groene oase
Wist je dat de cressen van Koppert Cress in cocktails ook heel veel worden gebruikt, Lars Buikes laat het zien
De nieuwe lijn Alioli's van Bresc op vegan mayo basis
Het Bresc team met Leon Noppert, Paul Driehuis, Marieke van de Veerdonk, Mitch van Egmond, Jeroen zwart en David Mulderink
Quik's Potato Products met het complete team: Janne van Rangelrooij, Corine van der Zalm, Kees van Veldhoven, Marco van Helden, Kees van den Burg, Dave Kanters en Quint van Veldhoven
De hardloper van Odenenwald Bakery: Kaas/maisbroodjes
Michael Fase van Odenwald vertelde dat ze in 2026 weer op De Biofach zijn
Meatstreet met Teun Cornelisse en Rick Drijver hadden de messen geslepen
Ardo Foods met François Smits en Alex Ching, de nieuwe wereldse salades lopen super!
Jurjen van der Werf van Maza had 't goed naar zijn zin.
Bij Yugen Kombucha is zelfs de inkt op de flessen bio
Bij Chris de Backer van Yugen Kombucha is alles vanaf de oorsprong organic en altijd met 4 kruiden en 1 sap
Het paddenstoelen team van FME sinds lange tijd weer te zien op Gastvrij. op de foto: Matthijs Verburg en Luc van den Aker
Het beursteam van Yaya Kombucha met Michael Boekholt, Sarah Essed en Joan Wessel
NL Soja met Evert Jan en Bas Dalling verkopen Nederlandse BIO sojabonen op de Nederlandse markt