Werken bij Biojournaal.nl

Openstaande vacatures:

 

Accountmanager / Redacteur Biojournaal

Heb jij je woordje wel klaar en heb je een commerciële inborst? Wij zoeken een enthousiaste redacteur / accountmanager voor onze online uitgeverij. We geven online media uit voor de internationale AGF-handel en teelt, woonindustrie en biologische sector en zoeken iemand die onze biologische uitgave verder op de kaart kan zetten en eindverantwoordelijkheid wilt nemen voor de dagelijkse edities. Weet jij niets van deze sector af? Dat is geen probleem, we spijkeren je graag bij.

 

Belangrijker is dat je gedreven en leergierig bent, dat je een jagersmentaliteit hebt en dat je de taal van de ondernemer spreekt. Het is de bedoeling dat je een netwerk opbouwt in de biologische sector en ondernemers helpt bij het in de markt zetten van hun product. Daarvoor laat je berichten schrijven en verkoop je advertenties. 

 

Dus: vind jij het leuk om je in een nieuwe sector onder te dompelen, om in een jong en gezellig team aan de slag te gaan en om te netwerken? Ben je stressbestendig, houd je van mensen ontmoeten en netwerken? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen.

 

Stuur je motivatiebrief met CV naar sander@biojournaal.nl


© BioJournaal.nl 2019