Met de feestdagen in zicht en de aanhoudende groei in populariteit van mousserende wijnen, breidt Neleman zijn assortiment biologische bubbels uit. Nieuw in het portfolio: een verfijnde, gastronomische Cava Reserva, biologisch en vegan.
© Neleman
Deze Cava Reserva is een blend van 50% Chardonnay en 50% Pinot Noir, die 18 maanden rijpte op fles. "Dat zorgt voor een zachte mousse, rondeur in de mond en verfijnde aroma's die ook bij een feestelijke maaltijd volledig tot hun recht komen."
De introductie volgt op een visuele restyling van de bestaande Cava's (Brut, Brut Rosé en Seco). "De nieuwe vormgeving is helder, strak en eigentijds – een bewust statement tegen de vaak traditionele, overdadige uitstraling van "wijn zoals gewoonlijk". We kiezen voor duidelijke etiketten, eerlijke visuals en een New Shape of Bubbles."
"Met deze Reserva brengen we iets bijzonders: niet alleen een wijn van hoog niveau, maar ook een verhaal van duurzaamheid en eigentijds design. Biologisch, lekker en mooi – zo zien wij de toekomst van mousserende wijn," aldus oprichter Derrick Neleman.
Voor meer informatie:
Neleman
+31 (0)575 757 097
[email protected]
www.neleman.org