Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische zandkoekjes gevuld met hazelnootpasta

Nocciolata hazelnootpasta is niet langer alleen in glazen potten en composteerbare cups te koop. Rigoni di Asiago introduceert namelijk zandkoekjes gevuld met de pasta. De koekjes zijn er in twee varianten: Nocciolata Originale Mini Tartelettes en Nocciolata Bianca Mini Tartelettes.

© Rigoni di Asiago

De Nocciolata Originale Mini Tartelettes zijn traditionele zandkoekjes en bevatten een laag hazelnootpasta (30%) afgetopt met krokante, gekaramelliseerde, gepofte quinoa. De Nocciolata Bianca Mini Tartelettes zijn zandkoekjes met cacao en een laag Nocciolata Bianca (30%) die is bedekt met knapperige, gekaramelliseerde, gepofte quinoa met cacao. De koekjes zijn gemaakt van pure, biologische ingrediënten en bevatten net als Nocciolata géén palmolie, geharde vetten, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Winnaar in smaaktesten
Nocciolata wordt regelmatig met goud bekroond in smaaktesten. Eind 2024 won Nocciolata Originale de hazelnootpastatest van het Algemeen Dagblad met voorsprong. Een jury van drie smaakexperts probeerde tien breed verkrijgbare merken en was unaniem in haar oordeel: "Nocciolata is de winnaar."

Niet alleen in Nederland weten we Nocciolata te waarderen. In thuisland Italië, Frankrijk en sinds dit voorjaar ook België is het de nr. 2 hazelnootpasta en de nr. 1 in biologische hazelnootpasta. En eerder dit jaar won Nocciolata voor de derde maal op een rij een Belgische choco test. Voor Het Laatste Nieuws proefde topchocolatier Dominique Persoone blind tien choco-hazelnootpasta's. Hij gaf Nocciolata Originale het hoogste cijfer: een 9/10. Kort daarvoor won Nocciolata Originale met eenzelfde 9/10 in Elle à Table en won Nocciolata Intense de vegan smaaktest in het Nieuwsblad en De Standaard.

Pure, biologische ingrediënten
De familie Rigoni selecteert de ingrediënten dan ook zorgvuldig: biologische hazelnoten, Trinitario cacao, natuurlijk vanille-extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie.

© Rigoni di Asiago

Vier varianten
Sinds eind vorig jaar heeft Nocciolata een nieuwe look. Met vier verschillende smaken biedt Nocciolata voor elk wat wils: voor vegans, hazelnootliefhebbers, chocoholics, gourmands of mensen met een allergie voor koemelksuiker (lactose) of koemelkeiwit:

  • Originale - met hazelnoot en cacao
  • Intense - zonder melk, met een intense chocoladesmaak, lactosevrij en vegan
  • Bianca - pralinésmaak met 30% hazelnoten en zonder cacao
  • Crunchy - met stukjes geroosterde hazelnoot

Verkrijgbaarheid
Nocciolata en andere producten van Rigoni di Asiago zijn verkrijgbaar bij de (web)winkels van Albert Heijn, Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, speciaalzaken en natuurvoedingswinkels en -drogisterijen. De nieuwe Mini Tartelettes zijn verkrijgbaar bij de (web)winkels van Ekoplaza, Odin en zelfstandige biowinkels.

Voor meer informatie:
Rigoni di Asiago Benelux
[email protected]
www.rigonidiasiago.nl

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer