In de biologische sector worden elke dag de handen uit de mouwen gestoken om te komen tot een groter aandeel van biologisch. Elke dag zet iedereen zich vol passie in om meer impact te genereren voor mens, dier en de natuur. Dat vraagt energie en af en toe lijkt de progressie te langzaam. Daarom is het zo belangrijk successen en de geweldige inspanningen te vieren, zo geeft BioNederland aan.
© BioNederland
Zij nodigen eenieder daarom uit te komen naar het Bio netwerk event van het jaar: Het Bio-netwerkdiner, voor ondernemers, retailers, beleidsmedewerkers, boeren en andere stakeholders. "Een geweldig event om elkaar te spreken, geïnspireerd te raken en met elkaar successen te vieren."
"Tijdens het netwerk-diner op 5 juni in de Prodentfabriek in Amersfoort, zetten we de genomineerden en winnaars van de Bio Verkiezing van het jaar. Al het harde werk van bedrijf,
© BioNederlandboer, manager, initiatief, en bedrijf willen we vieren. Daarnaast zullen drie inspirerende sprekers hun visie geven op biologisch."
Marielle Bordewijk: oprichter van Food By Design deelt het trendrapport met een toekomstvisie voor biologisch, dat ze samen met Schuttelaar en partners in opdracht van RVO is ontwikkeld.
Jaap Korteweg (oprichter van De Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys) geeft zijn visie op biologisch en plantaardig.
En last but not least zal Wobbe van Zoelen (oprichter Anne & Max) vertellen waarom hij juist in de horeca kiest voor biologisch.
Meer weten over de sprekers en moderators? Dat kan hier
Er zijn nog kaarten. Bestellen kan via https://www.bionederland.nl/bionetwerkdiner
De kosten zijn €165 p.p. (ex BTW).
Voor meer informatie:
BioNederland![]()
Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
030 2339970
[email protected]
www.bionederland.nl