Antropia zal dit jaar een aantal Bio-diners verzorgen met elk een eigen thema. Bij deze diners zorgt Eric van Veluwen samen met de koks voor een menu, terwijl er steeds ook één of meer sprekers zullen zijn rondom het thema van die avond, zo geeft het congrescentrum aan.
Het eerste diner is op 10 april 2025 en zal draaien om het thema 'Big food of de kracht van community?' Merle Koomans, directeur van coöperatie Odin zal vanuit haar achtergrond en organisatie vertellen over hoe men als teler en consument dicht bij elkaar kunt blijven, zodat eenieder weet wat er op het bord komt en er eerlijke prijzen worden betaald.
Maar ook over hoe men zich gezamenlijk en kleinschaliger kunt organiseren, zodat men minder of niet meer afhankelijk is van de overheersende en machtige voedingsproducenten en -ketens, steeds vanuit de visie dat zorg voor de aarde ook goed is voor de mens.
- 3 gangen-diner inclusief welkomstdrankje
- (Exclusief overige dranken)
- Datum: Donderdag 10 april 2025
- Tijden: 18:30-21:00 uur
- Kosten: € 45,- p.p.
Voor meer informatie:
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
[email protected]
www.antropia.nl