Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

28e Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt: 21-25 augustus

De 28e editie van de Landgoedfair van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zal plaatsvinden van woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus. Met een verwachte opkomst van meer dan 20.000 bezoekers belooft dit evenement wederom een onvergetelijke ervaring te worden voor alle leeftijden.

Foto's: Tess Korevaar Fotografie

De Landgoedfair staat bekend om een uitgebreid aanbod aan entertainment, muziek, culinaire hoogstandjes en een overvloed aan gezellige terrassen. Dit jaar is geen uitzondering, met talloze activiteiten die ervoor zorgen dat bezoekers zich geen moment vervelen.

Voor de jongste bezoekers biedt de Landgoedfair een overvloed aan activiteiten zoals een kruiwagenparcours, schmink, oud-Hollandse spellen en een kinderboerderij vol dieren om te knuffelen. Terwijl kinderen zich uitleven genieten ouders van een goedgevulde borrelplank op één van de terrassen.

Voor de shopliefhebbers zijn er meer dan 100 standhouders, variërend van mode tot tuinartikelen tot alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt rondsnuffelen, er is voor ieder wat wils.
Dagelijks wordt er een modeshow georganiseerd waar bezoekers kunnen genieten van de nieuwste trends en stijlen. Daarnaast zullen er ook demonstraties plaatsvinden met paarden en roofvogels en zullen oude landbouwvoertuigen dagelijks een ronde rijden, als eerbetoon aan wijlen Frans baron van Verschuer.

Er worden creatieve workshops gegeven waarbij bezoekers hun eigen unieke kunstwerken kunnen maken. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de pop-up Landgoedwinkel, waar alle heerlijke eigen landgoedproducten te koop zijn.

"We zijn verheugd om dit jaar opnieuw de Landgoedfair te organiseren", zegt Nathalie barones van Verschuer. "Het is een feest om jaarlijks zoveel mensen te verwelkomen op ons prachtige landgoed."

Standhouder worden op de Landgoedfair?
Voor de Landgoedfair 2024 is de organisatie nog op zoek naar mooie merken en leuke, inspirerende standhouders. Bied jij een product (of dienst) dat past in de sfeer en stijl van de Landgoedfair? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Of kies voor een historische locatie waar jouw product helemaal tot zijn recht komt.

Voor meer informatie:
Monique Rooze
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariënwaerdt 't Klooster 5
4153 RR Beesd
0345 687010
[email protected]
www.marienwaerdt.nl

Publicatiedatum: