Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steven Kleinjan volgt Peter van de Steeg op als algemeen directeur bij Organic Flavour Company

Steven Kleinjan is per 7 mei jongstleden de nieuwe algemeen directeur bij Organic Flavour Company BV (OFC), importeur, groothandel en producent van biologische kruiden, specerijen en thee. Steven Kleinjan volgt daarmee Peter van de Steeg op, die deze rol de afgelopen 10 jaar met veel passie en energie heeft vervuld. Nu de succesvolle integratie van Teamasters BV gerealiseerd is, heeft Peter van de Steeg in goed overleg met medeaandeelhouder Anders Invest besloten OFC te verlaten.

Peter: "OFC heeft, zoals het een biologisch bedrijf betaamt, ook figuurlijk gesproken een vruchtbare bodem voor gezonde groei. Ik geef het stokje dan ook met vertrouwen over en ga nieuwe uitdagingen tegemoet."

De 39-jarige Steven Kleinjan heeft de afgelopen jaren brede ervaring opgedaan binnen zijn snel groeiende onderneming Teamasters BV. In ruim 8 jaar heeft hij voor diverse strategische vraagstukken en uitdagingen gestaan. Teamasters BV is daarbij doorontwikkeld als productiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het leveren van private label biologische thee. In september 2023 verkocht hij Teamasters BV aan Organic Flavour Company BV.

Steven, nu mede eigenaar van OFC, was de afgelopen maanden al werkzaam als commercieel directeur. In deze functie gaf hij leiding aan het commerciƫle team.

Als algemeen directeur zal Steven zich meer richten op de vernieuwde strategie en de groeimogelijkheden voor OFC in binnen- en buitenland. Een uitdaging waar hij zich met zijn commerciƫle kennis en ervaring graag voor inzet.

OFC is al 45 jaar specialist in verhandelen en verwerken van biologische kruiden, specerijen en thee en heeft een duidelijke missie: 'Organic & fair for today & tomorrow'.

Steven: "Met de brede kennis en ervaring van het hele team kan OFC, in binnen- en buitenland, veel betekenen voor het bio-assortiment van retailers en producenten."

Met de nieuwe groeistrategie zal OFC zich richten op het ontwikkelen, produceren en leveren van private label thee om samen met retailers de trend van biologisch en duurzaam gecertificeerde huismerken door te zetten.

Daarnaast is OFC ook gespecialiseerd in het leveren van biologische kruiden, specerijen en tailor made mengsels aan de levensmiddelenindustrie waarmee het een positieve bijdrage levert aan het biologisch assortiment van retailers.

Voor meer informatie:
Steven Kleinjan
Organic Flavour Company
06 22452026
[email protected]
www.ofc.nl

Peter van de Steeg
06 53774128
[email protected]
LinkedIn

Publicatiedatum: