"Twintigers, nee, die komen hier minder", zegt Petra Josemanders van biologische boerderij de Krekelhoop in Gassel tegen het AD. Hun jongste klanten zijn dertigers. Ze heeft wel een idee waarom juist de jongere generatie zich afkeert van de 'koningin der groenten'. "Het bereiden van asperges geeft veel werk." Asperges lijken de boot te hebben gemist bij de jongere generatie. Lees hier meer.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Nieuw seizoen Zuid-Afrikaanse biologische druiven van start
-
"Na 17 jaar biologisch terug naar gangbare teelt"
-
“Implementatie AI zonder begeleiding werknemers vergroot risico op langdurig verzuim”
-
Een goed gesprek over goed voedsel
-
"De grootste bottleneck bij de import van Zuid-Afrikaanse bio-druiven is momenteel de logistiek"
-
Boer Ayoub en Tiktok Tammo in nieuwe jongerencampagne voor werken in de land- en tuinbouw
-
Rabobank: Landbouw enige sector die gaat krimpen in 2026
-
"Telers melden verbeterde plantweerbaarheid en hogere opbrengsten binnen de eerste week"
-
Belastingvoordeel voor Franse bio-telers uitgebreid en verhoogd
-
"Biologische perenverkoop verloopt nog niet zo vlot, maar ik verwacht dat het snel op gang komt"