Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bert Jongsma, Simon Lévelt: "Premium biologische koffie voor nog meer consumenten"

Nieuwe biologische Masterblends bij Jumbo

Tholen - Simon Lévelt heeft niet alleen de eigen speciaalzaken, maar levert ook nog altijd aan de grote natuurvoedingsgroothandels en is steeds breder actief in de conventionele retail. De nieuwste introductie is voor het laatstgenoemde verkoopkanaal ontwikkeld: Simon Lévelt introduceert namelijk een nieuwe Masterblends lijn bij Jumbo."Dit zijn 3 specialty koffies die grotendeels uit arabicabonen bestaan, met een toevoeging van kwalitatieve biologische robusta bonen. Met deze introductie helpen we nog meer consumenten aan premium biologische koffie, want dat is uiteindelijk ons doel. Consumenten kunnen hiermee de smaak van de speciaalzaak ook in de supermarkt ontdekken", vertelt directeur Bert Jongsma.

Er is het afgelopen jaar met het volledige projectteam hard gewerkt aan de ontwikkeling van dit nieuwe concept voor Food Retail, geeft Bert aan. "In deze gloednieuwe Masterblends komt een wereld aan smaken samen. De koffiebonen worden in Haarlem gemelangeerd en geroosterd tot een krachtige medium/dark roast, een dark roast en een extra dark roast. Respectievelijk Sparkle, Smooth en Supreme genaamd. Ze worden allen per 500 gram verpakt en zijn bij geselecteerde Jumbo supermarkten verkrijgbaar."

Voor meer informatie:
Bert Jongsma
Simon Lévelt
A. Hofmanweg 3
2031 BH Haarlem
023 5122522
b.jongsma@simonlevelt.nl
www.simonlevelt.nl