Voor BinnensteBuiten ging chef-kok Rosah naar in Zeeland, waar ze ziet hoe biologische boer Cornelis Mosselman van Bi-Jovira met een flinke voorraad imperfecte groenten in zijn maag zit. Hij krijgt zijn wortels niet verkocht, omdat ze niet voldoen aan het schoonheidsideaal. Rosah wil met eigen ogen zien wat hier mis mee is.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Biologische kasproductie stimuleren door kennis en innovatie
-
Nieuw seizoen Zuid-Afrikaanse biologische druiven van start
-
"Na 17 jaar biologisch terug naar gangbare teelt"
-
“Implementatie AI zonder begeleiding werknemers vergroot risico op langdurig verzuim”
-
Een goed gesprek over goed voedsel
-
"De grootste bottleneck bij de import van Zuid-Afrikaanse bio-druiven is momenteel de logistiek"
-
Boer Ayoub en Tiktok Tammo in nieuwe jongerencampagne voor werken in de land- en tuinbouw
-
Rabobank: Landbouw enige sector die gaat krimpen in 2026
-
"Telers melden verbeterde plantweerbaarheid en hogere opbrengsten binnen de eerste week"
-
Belastingvoordeel voor Franse bio-telers uitgebreid en verhoogd