Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nog altijd twee bio-melkveehouders onder genomineerden

Nog 5 kanshebbers voor titel 'Agrarisch ondernemer van het jaar 2024'

Het aantal genomineerden voor de titel 'Agrarisch ondernemer van het jaar 2024' is door de jury van 10 teruggebracht tot 5. De prijs wordt dit jaar voor de 28e keer uitgereikt. De winnaar van 2024 wordt woensdag 27 maart in De Basiliek te Veenendaal bekendgemaakt door minister Adema van LNV. Iedereen kan tot uiterlijk dinsdag 26 maart zijn of haar stem uitbrengen.


Links melkveebedrijf Oosterhof, rechts Samsom Wilnis.

Er zijn nog twee biologische bedrijven overgebleven die kans maken op de titel: Melkveebedrijf Oosterhof in Foxwolde en Melkveebedrijf Samsom in Wilnis. Daarnaast zijn de andere genomineerden Melkveebedrijf Spierings in Oss, Tomesen Pluimveehouderij in Doetinchem, Akkerbouwbedrijf VOF van den Hoek in Heinenoord.

De winnaar ontvangt een geldbedrag van 12.500 euro. Ook wordt een Publieksprijs uitgereikt aan de ondernemer die de meeste publieksstemmen heeft weten te vergaren. De verkiezing 'Agrarisch ondernemer van het jaar 2024' is een initiatief van Boerderij, Groenten & Fruit, Pluimveehouderij en Food&Agribusiness.

Bron: Boerderij

Publicatiedatum: