Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De biologische Koekgeveltjes zijn exclusief voor ons samengesteld"

Dille & Kamille viert 50-jarig bestaan

Tholen - Dille & Kamille bestaat 50 jaar! "Om het jubileumjaar te vieren, introduceren we elk seizoen nieuwe limited edition artikelen en zijn er feestelijke activiteiten in de winkels", vertelt Vivian van Wordragen. Tot de limited edition producten behoren onder meer Koekgeveltjes. Dit zijn biologische roomboterkoekjes in de vorm van de voor Dille & Kamille kenmerkende geveltjes. "De koekjes zijn nu al een hit."

Er zijn twee varianten: hazelnoot & kaneel en gember & citroen. "De koekjes worden speciaal voor ons gebakken door een familiebedrijf in Limburg. Het gaat om unieke koekjes, want zowel de smaak als de vorm zijn exclusief voor Dille & Kamille samengesteld.

De Koekgeveltjes passen perfect bij een ander jubileumitem. Er zijn namelijk ook porseleinen mokjes in de vorm van het bekende papieren bekertje. Speciaal voor de 50ste verjaardag van Dille & Kamille zijn deze bedrukt met een winkelgevel. Elke Dille & Kamille winkel heeft zijn eigen mokje. "We kiezen onze panden altijd uit op de gevel. Dat lukt niet in alle steden, maar dit is wel hoe we te boek staan. Voor ons stond het dus buiten kijf dat we iets met de gevels zouden doen rond de jubileumviering."

In 1974 had oprichter Freek Kamerling een duidelijke visie: met 'natuurlijke eenvoud' een tegengeluid bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij. Vijf decennia later is deze missie onveranderd en misschien wel actueler dan ooit. Dille & Kamille wil nog altijd laten zien dat het anders kan en hoopt mensen te inspireren. "We proberen aan allerlei projecten bij te dragen, ook op sociaal gebied. Daarnaast gaan we voor duurzaam en als het gaat om voeding proberen we de biodiversiteit te stimuleren."

Voor meer informatie:
Dille & Kamille
Oudegracht 176
3511 NP Utrecht
020 2382160
klantenservice@dille-kamille.com
www.dille-kamille.nl