Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

STEF Groep rondt overname van Bakker Logistiek af

Na het positieve advies van de Nederlandse mededingingsautoriteiten en de afronding van de wettelijke inspraakprocedures, kondigt STEF Groep de overname aan van de activiteiten van Bakker Logistiek.

Deze overname versterkt het territoriale netwerk van de Groep en de dekking van alle productie- en consumptiegebieden van het land. Ook worden de diensten van de Groep op het gebied van voedings-middelen uitgebreid met transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten.

Christophe Gorin, General Manager Noord-Europa van de STEF Groep, licht toe: "We zijn zeer verheugd om de teams van Bakker Logistiek officieel te verwelkomen bij de STEF Groep. De nieuwe entiteit die we gaan creëren zal een belangrijke aanwinst zijn ten dienste van al onze klanten en zal ons positioneren als een belangrijke speler op het gebied van transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten van voedingsmiddelen in Noord-Europa."

Johan Geurts, Managing Director van STEF Nederland, voegt hieraan toe: "Vandaag markeert weer een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van STEF in Nederland. Onze gedeelde waarden en toewijding aan een sterke en duurzame toeleveringsketen zullen ertoe leiden dat we gezamenlijk een nieuwe aantrekkelijke waardepropositie ontwikkelen om de nationale en internationale ontwikkeling van onze industriële klanten en retailers te ondersteunen."

Voor meer informatie:
STEF Groep
+31 (0)88 939 5000
www.stef.nl

Bakker Logistiek
+31 (0)88 – 101 8 101
info@bakker-logistiek.nl
www.bakker-logistiek.nl

Publicatiedatum: