Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VTM Quality Services Group neemt Pluimveeslachterij W. van der Meer en Zonen over

Met ingang van 1 januari 2024 neemt de VTM Group de in Dronryp gelegen Pluimveeslachterij Van der Meer over. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en is gespecialiseerd in het slachten van leghennen. Naast reguliere leghennen worden ook biologische leghennen geslacht. Onder het label Biomeerwaardekip worden diverse biologische kipproducten op de markt gebracht.

De VTM Group bestaat ruim 30 jaar en is gespecialiseerd in het fileren van pluimvee. De VTM Group heeft in 2021 Pluimveeverwerking Jan van Ee BV in Stroe succesvol overgenomen. Met haar handels- en productiebedrijven 'PMj Foods' heeft de VTM Group diverse mogelijkheden om de producten van de Pluimveeslachterij verder te verwerken en op de markt te brengen. De VTM Group beschikt over een groot netwerk in binnen- en buitenland, zodat de in- en verkoop van de Pluimveeslachterij een sterke groei zal kunnen doormaken. Daarnaast werkt de VTM Group met haar formule Mr Fillet aan directe afzet richting de consument. Naast de website mr-fillet.shop exploiteert men ook fysieke winkels. De producten van de Pluimveeslachterij zullen ook in de gezamenlijke keten een goede aanvulling zijn.

De VTM Group hoopt met deze overname een goede aanvulling te hebben om het totale aanbod richting afnemers te vergroten. De pluimveeslachterij in Dronryp zal als zelfstandig onderdeel van de VTM Group blijven functioneren. Ook het huidige management en directie blijven aan.

Voor meer informatie:
Wytze van der Meer
W. van der Meer en Zonen B.V.
It Heech 44
9035 AE Dronryp
06 51606114
[email protected]
www.wvandermeer.nl

Publicatiedatum: