Vandersterre en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt gaan vanaf 1 januari 2024 samenwerken om de positie van biologische kaas te verstevigen.

Vandersterre legt zich toe op de rijping, het verpakken, de verkoop, marketing en de distributie van de kaasspecialiteiten van Landgoed Mariënwaerdt, in de faciliteiten van het bedrijf in Bodegraven, Meerkerk en Grootebroek. Daarnaast organiseert en coördineert Vandersterre de productie van de specialiteiten. De eigen productie, rijpings- en verkoopactiviteiten van Mariënwaerdt worden als gevolg van deze samenwerking door Vandersterre overgenomen.

De familie van Verschuer blijft betrokken om de kwaliteit en de merkidentiteit in de markt te waarborgen, en creëert met deze samenwerking de ruimte om te investeren in de toekomst van het landgoed.

"In Vandersterre hebben wij een partner gevonden met brede kennis van het biologische kaassegment, een breed netwerk en een grote klantengroep die past bij onze specialiteiten. Hiermee kunnen wij ons merk toekomstbestendig in de markt zetten en onze klanten een stabiele, betrouwbare verkooppartner bieden", aldus Otto van Verschuer, directeur van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Jeroen Klein, directeur bij Vandersterre, sluit hierbij aan: "Wij zijn verheugd dat Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de Vandersterre familie komt versterken om gezamenlijk hun kaasspecialiteiten naar een wereldwijde markt te brengen. De focus op hoogwaardige, biologische producten en unieke recepturen sluit precies aan op de Vandersterre identiteit, en bouwt voort op onze overtuiging van het belang van biologisch in het productenpalet van de toekomst. Wij kijken uit om onze bestaande banden met leveranciers en klanten verder uit te bouwen om deze producten naar de consument te brengen."

Voor meer informatie:
Vandersterre
Duitslandweg 9-11
2411 NT Bodegraven
0172 606111
nederland@vandersterre.nl
www.vandersterre.nl

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Oude Waag 21
4153 RC Beesd
0345 687010
info@marienwaerdt.nl
www.marienwaerdt.nl