"We kunnen juist bij en mét de massa impact maken"

Nu ook douchen met Seepje

Tholen - Seepje heeft nu ook een personal care lijn, bestaande uit een natuurlijke douchegel, shampoo en conditioner. Voor al deze producten zijn ook navullingen in poedervorm verkrijgbaar. Het merk maakt met deze lijn dus meteen de transitie van vloeibaar naar navulpoeder (ook voor de handzeep).

"Seepje-oprichters Jasper en Melvin hadden personal care producten altijd wel in het vizier en dit heeft de laatste jaren meer vorm gekregen. We bouwen hiermee voort op de handzeep. Deze introductie was een doorslaand succes, binnen één jaar na introductie zaten we al op zo'n 5% marktaandeel. We zagen dat we daarin dus ook heel veel impact kunnen maken. Daarom hebben we besloten door te ontwikkelen binnen personal care", vertelt Milou Kruijsdijk namens Seepje.

Gedragsverandering teweeg brengen
Seepje maakt hiermee dus ook de transitie van vloeibaar naar poeder-refill. "Hiermee gaan we de vervolgstap maken qua duurzaamheid. We nemen de consument aan de hand mee om ook echt een gedragsverandering teweeg te brengen. Door de fles op deze manier keer op keer na te vullen kan je thuis heel veel impact maken. Met de refill verpakking bespaar je aanzienlijk in CO2-uitstoot, maar ook in plastic en watervervoer. Ook de handzepen zijn nu met een poeder-refill na de vullen. Daarbij gaat het om de twee best lopende geurlijnen, de Eucalyptus & Rozemarijn en Lavendel met Tonka."

Landelijke dekking
Ze vertelt dat Seepje sinds dit jaar bij meerdere grootdrogisterijen vertegenwoordigd is. "Dat betekent dat we naast foodretail met onze personal care lijn een heel mooie landelijke dekking hebben. Daar zijn we heel trots op, want hierdoor kunnen we juist bij, maar nog belangrijker mét de massa impact maken. En dat is precies wat we willen."

Seepje douchegel, conditioner en shampoo en alle navullingen zijn minimaal 98,5% natuurlijk, vrij van microplastics en 100% vegan.

Voor meer informatie:
Milou Kruijsdijk
Seepje
06 12354565
milou@seepje.nl
www.seepje.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven