Vierde biologische varkenshouderijdag: woensdag 15 november

Op woensdag 15 november 2023 organiseert de Vereniging Biologische Varkenshouders (VBV) voor de vierde keer de biologische varkenshouderijdag. De start is om 12.00 uur met de algemene ledenvergadering voor leden. Vanaf 13.30 uur inloop en dan wordt om 14.00 uur gestart met het algemene middagprogramma.

Er is deze dag veel ruimte om elkaar te ontmoeten en om deel te nemen aan centrale programma met daarin lezingen/presentaties rondom onder andere:

  • Ammoniak Emissie: wat kun je doen om dit te verminderen?
    Laatste stand van zaken inclusief filmpje met tips
  • Terugkoppeling project Eerlijke prijs
  • Insectenbestrijding op biologische manier

Tussendoor is er voldoende gelegenheid om rond te kijken bij diverse stands van ketenpartijen die actief zijn in de biologische varkenshouderij.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 10 november aanmelden bij Hans Donkers, secretaris van de VBV, via biovarken@gmail.com (onder vermelding van NAW gegevens alsmede e-mailadres). Het evenement vindt plaats bij conferentie-zalencentrum de Essenburcht, Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek.

Voor deze dag zijn alle biologische varkenshouders uit Nederland uitgenodigd maar ook bedrijven die in omschakeling of in opstart zijn. De toegang voor (aspirant)leden is gratis.

Klik hier voor meer informatie over het programma.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven