Net binnen: Teriyaki woksaus

Teriyaki is één van de bekendste Japanse smaakmakers van de wereld. Toch zijn er in de biowinkel nog maar weinig woksauzen te vinden. Een high potential dus en dit was voor TerraSana de reden om een pure en authentieke versie te maken. De Teriyaki woksaus van TerraSana zoeten ze met kokosbloesemsuiker en het suikergehalte is lager dan de meeste teriyaki's. Ook bevat de saus geen toevoegingen zoals corn starch. Qua sales zijn de verwachtingen voor dit product veelbelovend, omdat je het potje in een keer gebruikt heeft het namelijk de potentie voor hoge rotatie.

De kracht van een woksaus is dat het snel en gemakkelijk is. Met één schenkbeweging kan men aan ieder gerecht een Japanse draai geven, het geeft een 'glazuurtje' aan je groente, tofu of noodles. De kant-en-klare teriyaki woksaus is 100% biologisch en heeft een korte ingrediëntenlijst. Japanse tamari is het hoofdingrediënt en de woksaus is gezoet met kokosbloesemsuiker. De biologische kruiden geven de Japanse woksaus de authentieke teriyakismaak mee.

Teriyaki is een saus op basis van sojasaus. De zoete tonen die je er in proeft maken de umamismaak ronder. Een heerlijke toevoeging aan snelle wokgerechten.

Voor meer informatie:
TerraSana
Waaier 10-12
2451 VV Leimuiden
0172 503333
info@terrasana.nl
www.terrasana.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven