DL Logistics Group breidt uit met nieuwe vestiging

DL Logistics Group opent op 1 oktober 2023 een nieuwe vestiging in Bleiswijk: DL Fruit Logistics BV. De nieuwe vestiging zorgt ervoor dat DL Logistics Group met zijn zeven vestigingen een nog breder pakket van diensten kan aanbieden, zo melden ze.

DL Fruit Logistics specialiseert zich in de opslag van groenten en fruit, verpak- en ompak-werkzaamheden en labelen. Met 5000 m2 opslagruimte en 14 koelcellen die kunnen koelen tussen de -2 en 15ºC stelt deze uitbreiding DL Logistics Group in staat om nog meer klanten in de AGF-sector te bedienen.

De nieuwe vestiging is gehuisvest aan de Klappolder 170 te Bleiswijk. Dit is tegenover de andere DL-vestiging, die gespecialiseerd is de opslag en handling van AGF-producten, DL Fresh Logistics.

DL Logistics Group, waar DL Fruit Logistics deel van uitmaakt, is met meer dan 100 medewerkers actief in de logistieke dienstverlening. Op- en overslag behoren tot de kerntaken. Aan de Griekenlandweg in Bodegraven bevinden zich het hoofdkantoor en een warehouse. Daarnaast heeft de DL Logistics Group ook nog vestigingen in Hoofddorp, Vlaardingen, Bleiswijk en Roosendaal. In Hoofddorp en Vlaardingen verzorgt het bedrijf naast op- en overslag ook de zeevracht, luchtvracht en douaneactiviteiten. Roosendaal is de thuisbasis van de chauffeurs die dagelijks containers van en naar Rotterdam transporteren.

Voor meer informatie:
DL Logistics Group
Tel.: +31 (0)172 630 450
info@dl.nl
www.dl.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven