"Als je bedenkt dat 95 procent van de mensen regelmatig snacks eet en dat bijna een kwart van onze calorieën uit snacks komt, is het inruilen van ongezonde snacks zoals koekjes, chips en gebak voor gezonde snacks zoals fruit en noten een heel eenvoudige manier om je gezondheid te verbeteren", zegt hoofdauteur van een nieuw onderzoek Sarah Berry van het King’s College in Londen, zo schrijft Metro. Volgens een nieuw onderzoek maakt 1 op de 4 de verkeerde keuzes qua snacks, wat het gezonde eten tegenwerkt. Lees hier meer.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Boerderij van de Toekomst in Lelystad legt activiteiten in 2026 grotendeels stil
-
Landbouw roept kabinet op: stel 8e Actieprogramma Nitraatrichtlijn nog dit jaar vast
-
Droogteproef 2025 laat robuuste aardappelrassen zien met sterke droogtetolerantie
-
Europese Commissie wil toelating biocontrol en biociden versnellen
-
Trends in ziekten en plagen biologische vruchtgroenten
-
"We moeten meer samenwerken met de natuur"
-
Biologische kasproductie stimuleren door kennis en innovatie
-
Nieuw seizoen Zuid-Afrikaanse biologische druiven van start
-
"Na 17 jaar biologisch terug naar gangbare teelt"
-
“Implementatie AI zonder begeleiding werknemers vergroot risico op langdurig verzuim”