"Heel veel mensen kwamen slechts voor een paar artikelen naar onze winkel"

Bee Eco sluit per 1 september

Tholen - Nog geen anderhalf jaar na de opening sluit biologische supermarkt Bee Eco in Beverwijk per 1 september de deuren. "Helaas, maar het kan niet anders. Op een gegeven moment moet je zeggen; ik zet er een punt achter. Door blijven modderen gaat ook niet", reageert eigenaar Michel ten Wolde, die afgelopen zaterdag op de Facebookpagina van de winkel heeft gemeld dat de zaak die in juni vorig jaar geopend is de deuren zal gaan sluiten.

Michel en Mira

De verwachtte omzet werd niet gehaald, geeft Michel aan. "Heel veel mensen kwamen slechts voor een of twee artikelen naar onze winkel. Ze denken volgens mij dat we een speciaalzaak zijn. Men is hier niet echt bekend met het fenomeen biologische supermarkt. De klanten die tot nu toe gereageerd hebben vinden het allemaal erg jammer."

Michel erkent dat er een lange adem nodig was om echt iets op te kunnen bouwen aan de Breestraat. De omstandigheden zaten natuurlijk ook niet mee. "We zijn achteraf gezien echt op een slecht moment gestart en hebben de afgelopen maanden heel veel meegemaakt. Met de opening was er eigenlijk nog niks aan de hand, daarna stegen de voedselprijzen, de energieprijzen gingen omhoog. Noem maar op..."

De winkel werd vorig jaar geopend door Richard de Leth, bekend van OERsterk. Geïnspireerd door zijn boek begonnen Michel en zijn vrouw Mira ruim ten jaar geleden met biologisch eten. De winkelinventaris is te koop. "We hopen een goede bestemming te vinden voor onder meer de stellingen, koelingen en de koelcel."

Voor meer informatie:
Michel ten Wolde
Bee Eco
Breestraat 28
1941 EJ Beverwijk
0251 295849
info@bee-eco.nl
www.bee-eco.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven