36e Odin winkel komt al deze maand in Amsterdam IJburg

Het was nog even spannend of het met de huurovereenkomst op tijd rond zou komen, maar terwijl in Medemblik de laatste puntjes op de i worden gezet voor de opening vandaag, mag het eindelijk openbaar worden: de 36e Odin winkel komt in de Amsterdamse wijk IJburg. En wel al heel snel.

Jacqueline de Kool (Odin), Maurits Dolleman, Merle Koomans van den Dries (Odin) en Pien Thate.

Komende zaterdag 15 juli einde van de middag dragen Pien Thate en Maurits Dolleman namelijk de sleutel van hun biologische speciaalzaak Biolicious aan het Joris Ivensplein 56/58 in IJburg aan Odin over. Na de overdracht is de winkel dicht tot en met vrijdag 21 juli om allerlei noodzakelijke aanpassingen te doen. Zaterdag 22 juli gaat de winkel dan weer open als Odin IJburg. Dat zal die dag gevierd worden met wat extra feestelijkheden.

"Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat we het stokje mogen overpakken van Pien en Maurits en ook al is de voorpret misschien maar kort: we hebben er zin in om samen met de klanten en de medewerkers te werken aan een mooie toekomst van de winkel!", aldus Merle Koomans van den Dries.

"Winkel in goede handen bij Odin"
Pien en Maurits zijn er van overtuigd dat de winkel in goede handen is bij Odin: "Dertien jaar geleden hebben wij Biolicious IJburg vanuit het niets opgezet. Er waren toen nog geen winkels aan het Joris Ivensplein. Tijdens ons vestigen kwam er ook een Hema en begon het te leven aan de achterkant van het winkelcentrum IJburg. Wij hebben met de buurt een goede relatie opgebouwd en veel gedaan voor jongeren van IJburg. De projecten die wij hebben opgezet zullen we op onze locatie op Oostpoort voortzetten. Wij blijven ondernemers in hart en nieren en het afscheid van IJburg opent voor ons nieuwe deuren om het sociale DNA van Biolicious verder uiting te geven in een vernieuwende winkel. Wij zijn ervan overtuigd dat wat wij de afgelopen 13 jaar hebben opgebouwd in goede handen is bij Odin en dat zij deze locatie met dezelfde passie en overtuiging vorm zullen geven zoals wij altijd hebben gedaan. Wij wensen hen heel veel succes en voorspoed op IJburg!"

Boodschappen 2 weken gratis bezorgd op IJburg
Odin bezorgt van maandag tot en met vrijdag ook biologische boodschappen thuis en op het werk. Via Odin.nl kunnen bewoners van IJburg een account aanmaken en boodschappen bestellen. En met de actiecode WELKOMINIJBURG betaalt Odin van 17 juli tot en met 28 juli de bezorgkosten.

Voor meer informatie:
Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
info@odin.nl
www.odin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven