Amber Elisa de Clercq verkoos Landgoed de Olmenhorst boven luchthaven

"Nu sta ik in de zomereditie van Harper's Bazaar, ik kan het niet geloven!"

Amber Elisa de Clercq staat in de zomereditie van Harper's Bazaar. "In september 2022 schreef ik een post 'van luchthaven naar landgoed', waar ik voor mijn beroepskeuze stond. Een half jaar later werd ik geïnterviewd door Fidessa van Rietschoten waarin ik mocht vertellen over mijn 'nieuwe' leven. En nu sta ik in de zomereditie van Harper's Bazaar. Ik kan het niet geloven!", aldus Amber Elisa op LinkedIn.

Ze bedankt de schrijfster dat ze haar verhaal 'tot leven' heeft gebracht. "Het voelt onwerkelijk dit zo te lezen. Soms moeilijk, vaak hectisch en altijd uitdagend. Het geeft me enorm veel energie dit te doen en vooral voel ik me een dankbaar mens dat ik dit mág doen! Samen met het Olmenhorst-Team en onze familie zetten we alles op alles om van Landgoed de Olmenhorst een nog mooiere - en toekomstbestendige - plek te maken die het al is."

Amber Elisa is per 1 februari 2023 officieel in de rol van algemeen directeur op Landgoed de Olmenhorst getreden. Met de opvolging is de 6e generatie van het ruim 170 jaar oude familiebedrijf een feit. Amber Elisa volgt haar vader Florian de Clercq op, die helaas op 5 november 2021 overleden is.

Klik hier voor een preview van het interview met Amber Elisa de Clercq.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven