Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Budels Malt 0.0% Bio uitgeroepen tot het beste Alcoholvrij bier van Nederland

Budels 0.0% Malt Alcoholvrij bier is tijdens de Dutch Beer Challenge uitgeroepen tot beste Alcoholvrij bier van Nederland in de categorie Innovatie Speciaal - Alcoholvrij (gouden medaille). Dit biologische alcoholvrije bier overtuigde de jury met haar verrassend rijke smaak. De jury omschrijft het als een verfrissend bier met een volle body en een delicate balans van moutige accenten en subtiele hoparoma's. Hierdoor is het volgens de jury een uitstekende keuze voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar een verantwoorde drinkervaring.

"Het is een ware prestatie om in de categorie Alcoholvrij bier te winnen, gezien de groeiende concurrentie en de hoge normen die worden gehanteerd. De Dutch Beer Challenge is de hoogst gewaardeerde professionele bierwedstrijd in Nederland, alleen de beste bieren worden erkend. Het winnen van de Gouden Medailles is een knappe prestatie van de Budelse Brouwerij. Het onderstreept haar toewijding, vakmanschap en kwaliteit, evenals haar vermogen om bieren te creĆ«ren die zowel traditioneel als innovatief zijn", aldus Wendy Goossens namens de Budelse Brouwerij. 

Voor meer informatie:
Budelse Brouwerij B.V.
Nieuwstraat 9
6021 HP Budel
0495 491369
info@budels.nl  
www.budels.nl 

Publicatiedatum: