Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

29 mei Open Dag bij De Hommelhoeve in Empe

Natuurboerderij De Hommelhoeve houdt Open Dag op maandag 29 mei, 2e Pinksterdag. Op het kleinschalige, gemengde boerenbedrijf De Hommelhoeve gaan landbouw en natuur hand in hand. Ruimte voor natuur en goed eten voor de mens met aardappels, vlees en groente op natuurlijke wijze geteeld en van dieren die naar hun aard worden gehouden. Er is een tuinderij met een gevarieerd aanbod van de lekkerste, verse seizoensgroente, een akker met granen en aardappelen en o.a. Brandrode runderen, en varkens.


Foto De Hommelhoeve

"Op de open dag zijn er rondleidingen over de nieuwe zelfoogsttuin, waarin we de bezoekers alles laten zien en vertellen hoe ze er van mee kunt eten. Men kan rondwandelen over de landerijen, er slingert een wandelpad door de singels om de weides en akkers heen. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud, zoals een voordracht over biologisch-dynamische landbouw, een bijenexcursie, een kampvuur en veel kinderactiviteiten en spelletjes."

"Op het terras kan worden genoten van allerlei lekkers, deels van eigen land, met gemoedelijke muziek erbij en twee keer een heus kooroptreden van De Dissonanten. Op het erf is een markt met mooie kraampjes waar veel moois en lekkers te zien en te koop is."

Voor meer informatie:
De Hommelhoeve
Hommelstraat 1
7399 RK Empe
0575-231121
[email protected] 
www.dehommelhoeve.nl 

Publicatiedatum: