"Zoeken iemand die mogelijkheden ziet voor nieuwe impulsen en uitbreiding"

Diny van der Klis wil het stokje doorgeven in Oudewater

Tholen – Zon & Maan is al meer dan 40 jaar een begrip in Oudewater. Diny van der Klis is op zoek naar een enthousiaste ondernemer die de natuurvoedingswinkel aan de Leeuweringenstraat 19 wil overnemen. "We zoeken iemand die mee wil denken over het voortbestaan van dit leuke sfeervolle winkeltje in het centrum van het pittoreske plaatsje Oudewater", aldus Diny.

Diny geeft aan dat het een kleine winkel met een kleine omzet is. "Er is dus zeker een bepaalde investering nodig om er wat van te maken. Maar wie weet vindt iemand het leuk om dit te doen en misschien ook mogelijkheden ziet voor nieuwe impulsen om het uit te breiden. Er zit volgens mij echt nog potentie in."

Zon & Maan biedt een gevarieerd aanbod, waarvan ze hoopt dat het behouden mag blijven in Oudewater en mogelijk dus zelfs kan gaan groeien. "In een wereld waarin duurzaamheid, het doorgeven van een gezonde aarde en leefstijl meer en meer centraal staat, geloven wij in volwaardige voeding, groeiend vanuit een gezonde bodem, dicht bij huis, weten wie je brood bakt en je groenten teelt. Maar ook, weten wie je klanten zijn, persoonlijk contact, advies op maat en verbinding van mens tot mens."

Diny staat open voor frisse ideeën en gaat graag in gesprek met mensen die interesse hebben om de winkel over te nemen. "Ook andere hulp is op dit moment welkom. We zouden goed geholpen zijn met een vrijwilliger die bereid is om de handen uit de mouwen te steken om ons op korte termijn te ondersteunen in het draaiende houden van de winkel tot er een mooi vervolgplan ligt."

Dit is de derde locatie van de winkel. Diny is meer dan 40 jaar geleden begonnen met de verkoop van groenten, waarbij men de groentetas nog naar eigen wens kon invullen. Vervolgens kwam de vraag om ook brood en zuivel te gaan verkopen en kwamen Diny en haar vriendin tot het besef dat ze net zo goed een winkel konden starten. Dat betekende het begin van Zon & Maan.

Diny in de deuropening van Zon & Maan toen Biojournaal in 2010 langskwam voor een reportage. 

Voor meer informatie:
Diny van der Klis
Zon & Maan
Leeuweringerstraat 19
3421 AA Oudewater
0348 563972
dinykl@gmail.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.