Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chris Knippers nieuwe directeur inkoop van Biomeerwaarde Kip

Het bestuur van de leveranciersvereniging Biomeerwaarde Kip en de directie van pluimveeslachterij W. van der Meer en Zonen uit Dronrijp hebben voor de contacten met de pluimveehouders en de inkoop van zowel de biologische als reguliere slachtkippen de samenwerking verder versterkt. 

Per 1 september 2023 is Chris Knippers aangesteld als directeur inkoop voor zowel de biologische als de reguliere slachtkippen.

Chris heeft een groot netwerk opgebouwd in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Hij is werkzaam geweest als verkoper van leghennen en pluimveevoer bij enkele gerenommeerde bedrijven.

Het bestuur en de directie hebben er alle vertrouwen in, dat Chris met zijn grote kennis van de pluimveehouderij een grote bijdrage kan leveren om succesvol te kunnen opereren in een omgeving, die in een krimpende markt de nodige inspanning zal vragen.

Voor meer informatie:
Wytze van der Meer
Biomeerwaarde Kip B.V.
0517 231641
wytze@biomeerwaardekip.nl  
www.biomeerwaardekip.nl

Publicatiedatum: