Joannusmolen neemt Sore en Love my Veggies over

Joannusmolen neemt de bedrijven 'Sore' en 'Love my Veggies' over. Door deze overname vergroot Joannusmolen haar bereik in de category babyvoeding en tussendoortjes voor kinderen vanaf 6 maanden.

Links wat zakjes met snacks van Love my Veggies - Sore is bekend van de biologische MaisFingers. 

"Beide merken staan garant voor hoge rotaties, zinvolle innovaties en winstgevendheid in het babyschap. De merken van Sore en Love My Veggies zullen profiteren van de innovatiekracht op het gebied van kwaliteit, productontwikkeling en lokale productie vanuit Joannusmolen. Vanuit de drijvende kracht, enthousiasme en professionaliteit zal deze combinatie meerwaarde leveren aan het babyschap en partnership met de retailer. Bovendien verduurzaamt Joannusmolen samen de keten door lokaal te produceren waardoor de impact op het milieu verkleind wordt", vertelt Teun Thönissen, CEO van Joannusmolen.

Joannusmolen is een Nederlands familiebedrijf uit Cuijk dat sinds 1982 de missie heeft om een impactvolle bijdrage te leveren aan een gezondere en schonere wereld door goede voeding te ontwikkelen voor het opgroeiende kind. "Met een gedreven team en eigen high-end productietechnologie heeft Joannusmolen diepgaande expertise op het gebied van baby snackjes en baby cereals ontwikkeld. Met waardevolle innovaties en succesvolle producten neemt ons bedrijf een leidende rol in de babycategorie binnen Europa", aldus Teun.

Voor meer informatie:
Teun Thönissen
Joannusmolen
De Hork 42
5431 NS Cuijk
0485 330600
info@joannusmolen.nl 
www.joannusmolen.com 
www.maisfingers.nl 
www.lovemyveggies.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.