Eigenaren Seda en Mariska timmeren aan de (Nieuwe)weg in Groningen

Tholen - Seda Oguz en Mariska van Cuijk zijn alweer ruim een jaar de trotse eigenaren van biologische en natuurvoedingswinkel de Nieuwe Weg. De winkel zit al 40 jaar aan de gelijknamige straat Nieuweweg te Groningen.

"We zijn in maart 2022 begonnen met een heropeningsweek met proeverijen en livemuziek. Vervolgens hebben we de winkel een opfrisbeurt en een nieuwe indeling gegeven. Ook de gevel aan de buitenkant is vernieuwd, door de lage raamstickers kun je nu ook goed van buiten naar binnen kijken, hierdoor stappen naast vaste klanten ook veel nieuwe klanten de winkel binnen", vertelt Mariska. 

"Bij ons vind je alles wat je in een gewone supermarkt ook vindt, alleen dan biologisch en met een verantwoorde oorsprong, ook van lokale leveranciers, zoals vlees uit de regio. Ons assortiment telt zo’n 3000 biologische producten en daarnaast enkele tientallen milieuvriendelijke producten waarvoor geen bio-keurmerk is ontwikkeld, zoals recycling papier, snel afbreekbare schoonmaakmiddelen, supplementen en dierproefvrije cosmetica."

"Naast alle natuurvoeding en versproducten, zoals het uitgebreide verse groenten- en fruiteiland, kunnen onze klanten hun voeding ook aanvullen met natuurlijke voedingssupplementen, zoals de kruiden, vitaminen en mineralen van het merk APB Holland, die sinds vorig jaar september in de winkel staan."

Voor meer informatie:
De Nieuwe Weg
Nieuweweg 5
9711 TA Groningen
050 3181976
info@denieuweweg.nu 
www.denieuweweg.nu 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.