Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leuk voor jong en oud: Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd

Van woensdag 16 t/m zondag 20 augustus is het weer zover, de jaarlijkse Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De prachtige omgeving wordt omgetoverd tot fairterrein met talloze leuke stands, workshops, een modeshow, demonstraties en nog veel meer. Omgeven door de prachtige natuur ervaar je hier het échte buitenleven.

Foto: Tess Korevaar

Het is inmiddels alweer de 27e editie van de Landgoedfair, die ooit startte om het grote publiek kennis te laten maken met ambachtelijke producten van kleine producenten. Tegenwoordig is de Landgoedfair met haar ruim 30.000 bezoekers één van de grootste country fairs van Nederland met een groot aanbod aan producten en allerlei leuke activiteiten. Dit jaar wordt er nog meer nadruk gelegd op duurzaamheid, dit zie je onder andere terug in de catering en de aanwezige standhouders met hun mooie producten.

Foto: Tess Korevaar 

Naast een dagje winkelen geniet je bij één van de gezellige terrassen of foodtrucks van (h)eerlijke gerechten, drankjes & live-muziek. Ook kun je deelnemen aan diverse workshops en bijzondere demonstraties bekijken. Kinderen kunnen genieten van speciale kinderactiviteiten. Een bezoek aan de Landgoedfair is dus een leuk dagje voor jong en oud!

Algemene informatie
Data: woensdag 16 t/m zondag 20 augustus
Openingstijden: 10:00 - 18:00
Entree: €15,- per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis) Parkeren €5,-
Tot 1 augustus zijn de tickets verkrijgbaar met vroegboekkorting voor € 12,50
Voor meer informatie en ticketverkoop: www.landgoedfair.nl 

Publicatiedatum: