Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van marktkraam naar winkelschap: The Lekker Company lanceert duurzame lippenbalsem bij Kruidvat

Negen jaar geleden verkocht de onderneming hun zelfgemaakte lippenbalsem nog op de markt in Utrecht, vandaag lanceert zij de lippenbalsem bij Kruidvat. The Lekker Company, een startup uit Utrecht die zich richt op de ontwikkeling van natuurlijke en vegan verzorgingsproducten, heeft haar 100% natuurlijke lippenbalsem weten te lanceren bij de grootste drogist van Nederland.

Het is bijzonder dat een start-up een plek heeft veroverd in het schap van zo'n grote keten als Kruidvat. Vooral voor oprichter Dewi van de Waeter is dit een mijlpaal, omdat ze haar zelfgemaakte lippenbalsems bijna 10 jaar geleden verkocht op een marktkraam in Utrecht. "Het is een eer om straks met onze vegan balsem tussen de grootste merken te hangen bij de bekendste drogist van Nederland", aldus van de Waeter.

The Lekker Company is gevestigd op de Dotslash campus aan de Europalaan in Utrecht en heeft als visie duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten te ontwikkelen. Het Lekker-team bestaat uit jonge ondernemers die een passie hebben voor duurzaamheid en natuurlijke producten. Het is hun droom om een flagshipstore te openen in een grachtenpandje in Utrecht, waar klanten de verschillende verzorgingsproducten kunnen uitproberen en ervaren.

De lippenbalsems van The Lekker Company zijn uniek in het schap bij de drogist, omdat ze 100% natuurlijk zijn, veganistisch en verpakt zijn in kleurrijke kartonnen potjes. Bovendien bevat de lippenbalsem geen paraffine of minerale oliƫn (aardolie) en is het gemaakt van plantaardige ingrediƫnten zoals Japanse bessenwas en cacaoboter. Dit maakt het product niet alleen duurzaam en natuurlijk, maar ook milieuvriendelijk.

Naast de lippenbalsem lanceerde de start-up eerder al duurzame smeerbare deodorant en oceaan-vriendelijke zonnebrand bij andere ketens. De veganistische lippenbalsems van The Lekker Company zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Kruidvat-winkels. De lippenbalsem is verkrijgbaar in de smaken Raspberry Lemonade en Vanilla Orange Swirl.

Voor meer informatie:
The Lekker Company
info@thelekkercompany.com
www.thelekkercompany.com 

Publicatiedatum: