Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Planet Organic-oprichter keert terug om reddingsoperatie te leiden

Renee Elliott, die Planet Organic in 1995 oprichtte, neemt het voortouw bij een overname via een pre-pack procedure. Sky News heeft vernomen dat de oprichtster ermee heeft ingestemd een overname van Planet Organic te leiden in een deal die mogelijk vandaag al zal worden afgerond.

Bronnen in de stad zeiden dat ze steun heeft gekregen van een aantal particuliere investeerders en dat ze van plan is het bedrijf over te nemen via een pre-pack procedure.

Interpath Advisory, die sinds februari toezicht houdt op het vinden van een koper voor Planet Organic, zal naar verwachting tot bewindvoerder worden benoemd voordat de meerderheid van de 13 winkels aan het consortium van mevrouw Elliott wordt verkocht.

Peter Marsh, de voormalige directeur van Planet Organic, zal naar verluid terugkeren bij het bedrijf.

Verdere details over de reddingsovereenkomst, waaronder de omvang van het mogelijke banenverlies, waren maandagavond nog onduidelijk.

Deze mogelijke overeenkomst komt er na wekenlange gesprekken met diverse partijen, waarbij Waitrose, J Sainsbury en Holland & Barrett allemaal belangstelling hebben getoond voor de aankoop van delen van Planet Organic.

Bron: Sky News

Publicatiedatum: