Bram de Jong nieuwe voorzitter Vakcentrum

De leden van het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor zelfstandige winkeliers in food en non-food en franchisenemers, hebben tijdens de algemene ledenvergadering van deze week Bram de Jong gekozen als nieuwe voorzitter. De Jong volgt Harrie ten Have op, die na 14 jaar afscheid nam van de vereniging.

Bram de Jong kent de branches waarin de leden van het Vakcentrum een winkel exploiteren goed. Hij had zelf, als franchisenemer, een Albert Heijn, ETOS, Bruna en Blokker. Daarnaast is hij actief in de Detailhandelsraad Hoeksche Waard.

Als voorzitter wil De Jong zich met name sterk maken voor een betere erkenning van de meerwaarde van de zelfstandig ondernemer. Beleidsmakers en beslissers op alle niveaus moeten die meerwaarde voor de (lokale) omgeving en economie zwaarder wegen in hun beslissingen.

De Jong is voor het Vakcentrum geen onbekende. Hij was vanaf zijn start als ondernemer in 1987 lid van de branchevereniging. Van 2010 tot 2021 was hij al lid van het hoofdbestuur. Gedurende die periode was hij ook nauw betrokken bij de discussie over franchise en het verbeteren van de positie van de franchisenemer. Deze discussie leidde uiteindelijk tot de huidige wet Franchise.
De Jong was als penningmeester ook lid van het Dagelijks Bestuur. Bij zijn afscheid als hoofdbestuurslid in 2021 werd hij benoemd tot erelid van de vereniging.

Bron: Vakcentrum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.