Nieuw sap combineert gember en kurkuma met goji

Met Liquid Sensation heeft Go Now een prikkelende smaaksensatie aan het assortiment toegevoegd. Sinds 2018 maken zij gembersap in zijn puurste vorm. Hun nieuwste sap introduceren zij in een aantrekkelijke designfles. De smaakvolle combinatie van Peruaanse gember, kurkuma en goji opent ogen en spreekt volgens de sapmaker een populaire doelgroep aan die eerder niet naar gembersap omkeek.  

Wat je van ver haalt...
Go Now importeert in eigen beheer pure en eerlijke producten uit verre windstreken waar de kracht van planten en kruiden door de natuur wordt meegegeven. De frisse en scherpe basis van de Peruaanse gember, gecombineerd met de mild bittere kurkuma en een vleugje zoete, exotische gojibes maken de smaakbeleving compleet. Volgens de producent is het de perfecte samenstelling voor een trendy alcoholvrije (vegan) cocktail of smoothie. "Denk ook aan een mix met bruisend water, thee of bitter lemon. Authentiek, anders en zonder toegevoegde suikers. En vergeet niet de power van de shot."

Oprichter Hans Versteegh: "De drijfveer bij Go Now is het welzijn van onze gebruikers. We willen iedereen aan de écht gezonde drankjes krijgen." Zelf drinkt hij elke ochtend een glas heet water met een bodempje gembersap. "Dan kom je tot leven." Ook in de sportschool is de nieuwe drank steeds vaker te vinden. De ingrediënten staan bekend als superfoods. De drank geeft een boost na het sporten.

De premium drinks zijn online verkrijgbaar via de website van Go Now voor €14,95.

Voor meer informatie:
Go Now
info@go-now.eu
www.go-now.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.