Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw Brain Health-supplement: Active Mind Complex

Onze snelle moderne levensstijl vraagt steeds meer van ons, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Factoren als gebrek aan slaap en beweging, stress, slechte voeding en onze leeftijd kunnen het vermogen van onze hersenen om normaal te functioneren beïnvloeden. Daarom lanceert Herbalife een supplement voor de gezondheid van de hersenen; ter ondersteuning van mentale prestaties: Active Mind Complex.

Het nieuwe hersensupplement is bedoeld voor iedereen die zijn concentratievermogen wil verbeteren tijdens het multitasken, voor sporters waarbij reactiesnelheid is geboden en voor oudere consumenten die op hun geheugen willen letten en ondersteuning nodig hebben bij het inslapen. Bovendien is het nieuwe supplement geschikt voor veganisten en glutenvrij.

Werking en bestandsdelen
Active Mind Complex is vakkundig ontwikkeld met Neumentix™, een wetenschappelijk bewezen ingrediënt uit groene muntplanten[1], waarvan is aangetoond dat het de focus, reactietijd en werkgeheugen verbetert[2]. Het bevat ook een mix van zorgvuldig geselecteerde vitamines, waaronder foliumzuur en vitamine C, B6 en B12 om de normale psychologische functie te ondersteunen - en pantotheenzuur, om normale mentale prestaties te ondersteunen.

Martijn Erderveen, Senior Country Manager Nederland, zegt: "Het nemen van supplementen voor de lichamelijke gezondheid is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar het is minstens zo belangrijk om voor onze geestelijke gezondheid te zorgen. In dat geval kan een supplement dat ondersteuning biedt bij focus, concentratie en geheugen relevant zijn."

[1] Cirlini M, et al. Molecules. 2016;21(8):1007; Narasimhamoorthy B, et al. Ind Crops Prod. 2015;63:87-91

[2] Falcone PH, et al. Nutr Res. 2019;64:24-38; Falcone PH, et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):58; Herrlinger KA, et al. J Altern Complement Med. 2018;24(1):37-47

Voor meer informatie:
Herbalife
030 2480199
www.herbalife.nl

Publicatiedatum: