'Het Groene Poetsboekje' gepromoot in De Groene Winkel in Zeist

"Met drie-eenheid soda, groene zeep en schoonmaakazijn kan je alle schoonmaakklussen aan"

Poetsgoeroe én dichter van Zeist: Diet Groothuis is het allebei. Wellicht poetst ze tijdens het dichten of dicht ze tijdens het poetsen. Ze heeft in ieder geval heel wat columns en inmiddels vier boeken geschreven over poetsen. Haar laatste boek 'Het Groene Poestboekje' kwam op 21 februari uit en afgelopen zaterdag 18 maart was ze in De Groene Winkel in Zeist om het te promoten.

Diet Groothuis en Mandy Goes

Diet weet niet alleen alles van schoonmaken, maar ook hoe je dat op een duurzame manier kan doen. In 'Het Groene Poetsboekje' legt Diet uit dat je jouw gootsteenkastje vol schoonmaakmiddelen bijna helemaal kan leegruimen. Want met de drie-eenheid van soda, groene zeep en schoonmaakazijn kan je alle schoonmaakklussen aan. Dat is niet alleen voordeliger voor de portemonnee, maar ook beter voor natuur en milieu.

"Op aanstekelijke wijze legt Diet praktisch en beknopt uit wat je moet weten over dweilen, poetsen en stofzuigen en welk middel je nodig hebt voor welke vlek. Ook wie een huishoudelijke hulp heeft, ontkomt er niet aan om soms zelf het huis aan te pakken. Daarom is het handig, interessant en leuk om er meer van te weten. Met het boekje van Diet krijg je bijna zin in een goede schoonmaaksessie", vertelt Mandy Goes namens De Groene Winkel Zeist.

'Het Groene Poetsboekje' uitgegeven bij Atlas/Contact is uiteraard te koop bij De Groene Winkel in Zeist, maar ook in tal van boekhandels. 

Voor meer informatie: 
Atlas/Contact

De Groene Winkel Zeist
1e Hogeweg 18
3701 HK Zeist
030 6912301
info@degroenewinkel.nl 
www.degroenewinkel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.