Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe driedelige skincare-lijn voor de gevoelige huid: Find Balance

In het noorden van Europa weten ze al langere tijd van de kracht van minimalisme. Nordic beauty gaat vaak hand in hand met minimalisme en ingrediënten die in de Scandinavische natuur te vinden zijn. Daarnaast zijn ze vaak biologisch. In het pittoreske Mariager (DK), midden in de rijke natuur van Noord-Jutland, ontwikkelde Urtekram Nordic Beauty een driedelige skincare-lijn voor de gevoelige huid: Find Balance. De producten zijn geheel ontwikkeld met de Scandinavische filosofie in gedachten en zijn biologisch, plantaardig, cruelty free én parfumvrij.

Onze 'bovenburen' geloven in de kracht van de natuur en werken niet tegen maar mét de weerelementen. Het Scandinavische minimalisme vertaalt zich ook naar verzorgingsproducten: skinimalism. In de Nordics geloven ze heilig in een eenvoudige en tegelijkertijd krachtige skincare routine zonder poespas. Het liefst met producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten die te vinden zijn in de regio. Het Deense beautymerk Urtekram Nordic Beauty ontwikkelde een natuurlijke bare bones skincare routine die geschikt is voor de meest gevoelige huid. Hun nieuwe driedelige skincare routine heet 'Find Balance Fragrance Free'.

Do it like the Scandi's
Door de lage temperaturen krijgt de huid veel te voortduren en ligt een droge en gevoelige huid snel op de loer. Het is dan ook niet wonderlijk dat Scandinaviërs zeer gecharmeerd zijn van ingrediënten als hyaluron-zuur en aloë vera. De twee ingrediënten staan al jaar en dag aan de top vanwege hun vochtinbrengende eigenschappen en zijn zo zacht dat zelfs de meest gevoelige huid er blij van wordt. Reden voor Urtekram Nordic Beauty om deze twee ingrediënten de heroes van de Find Balance range te maken. 

Easy as 1, 2, 3
De gloednieuwe Find Balance skincare-routine bestaat uit slechts drie producten, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het bevat alleen de allerzachtste ingrediënten om irritatie en roodheid te voorkomen. Er komt dan ook geen parfum aan de producten te pas. Het merk gelooft dat een goed verzorgde huid geen ingewikkelde skincare routine nodig heeft en ontwikkelde daarom drie essentiële producten:

  • Find Balance Cleansing Foam (150 milliliter) is een neutrale reinigingsmousse met hydraterende aloë vera. De cleanser verwijdert op zachte wijze onzuiverheden en make-up zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Met verzorgende ingrediënten die de huid schoon maken en er smooth en gezond uit laten zien.
  • Find Balance Day & Night Cream (50 milliliter) is een handige dag- en nacht crème die eveneens geschikt is voor alle huidtypen. De verzorgende aloë vera, verzachtende kokosolie en voedende hyaluronzuur behouden de elasticiteit in de huid, hydrateren en verminderen fijne lijntjes. De crème heeft een pompje voor extra hygiene. Eén pompje is voldoende om het hele gezicht te moisturizen. Gebruik voor een erg droge huid twee pompjes.
  • Find Balance Eye Cream (15 milliliter) is een zachte oogcrème voor de dunne en delicate huid onder de ogen. Op basis van verzorgende ingrediënten als amandelolie en hyaluronzuur om de huid soepel te houden en voor een instant frisse blik. 

De producten zijn gecertificeerd volgens de ECOCERT-standaard, hebben een 100% natuurlijke oorsprong, dragen het Vegan Society kenmerk en zijn Allergy Certified.

Voor meer informatie: www.urtekrambeauty.com 

Publicatiedatum: