Uitbreiding en optimalisering magazijn

BD-Totaal bestaat vandaag 30 jaar

BD-Totaal bestaat vandaag precies 30 jaar. Op 17 maart 1993 verzonden Peter Lamet en Frank Jansen hun eerste factuur. Toen nog vanuit een gedeelte van het magazijn wat zij huurden van de firma Kroon op Laagraven in Nieuwegein. In 2008, middenin de financiële crisis, werd een stuk grond aan het Lichtschip 31 in Houten gekocht. De eerste steen werd op 5 maart 2009 gelegd door Willemijn, Arne en Lasse, de kinderen van Peter Lamet. En in het hetzelfde jaar werd de bouw afgerond en kon een nieuwe fase beginnen.

Een foto uit 2009. Peter Lamet heeft het krat met prei in zijn handen.

In de loop der jaren is BD-Totaal uitgegroeid tot een volwassen landelijke foodservice die zijn sporen heeft verdiend. Het jubileum zal in november met klanten en leveranciers gevierd worden.

Magazijn verder geoptimaliseerd en uitgebreid
BD-Totaal is afgelopen jaar fors gegroeid. Daarom is het magazijn verder geoptimaliseerd en uitgebreid met meer stellingruimte om meer producten op voorraad te kunnen zetten. De organisatie is ook wat betreft personeel verder aan het groeien zowel in het magazijn als op kantoor.

Afgelopen vrijdag hebben de medewerkers van Jan Verschuuren, gespecialiseerd in magazijnstellingen, de nieuwe stellingen in korte tijd opgebouwd.

Voor meer informatie:
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
info@bd-totaal.nl 
www.bd-totaal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.