Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023

Dit jaar leek alles uit de kast getrokken, mooier dan mooi en lekkerder dan lekker. Niet voor niets, want zo'n 8000 geregistreerde bezoekers waren de afgelopen dagen weer afgereisd naar het Zeeuwse Goes om de sfeer (en hapjes) weer te proeven op de Zeeuwse Horecabeurs.

Klik hier voor de fotoreportage van de Horecabeurs Goes.

Deze 59e editie werd weer in de Zeeuwse Zeelandhallen georganiseerd door LMG Strategie en Creatie met medewerking van VHC.

Op de beursvloer van meer dan 10.000 vierkante meter waren ruim 200 standhouders te vinden om hun klanten weer te kunnen ontmoeten.

Vega en biologisch zijn een beetje naar de achtergrond gedwongen door Vegan, want dat kwamen we echt overal tegen, maar toch waren er ook weer biologisch gecertificeerde bedrijven aanwezig dit jaar. Van biologische kazen, agf producten, sappen, smoothies, mooi speciaal bier, koffie, thee en sauzen. Het was er allemaal.

Klik hier voor de fotoreportage van de Horecabeurs Goes

Voor meer informatie:
Horecabeurs Goes
www.horecabeursgoes.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.